Ervaringen

Reactie plaatsen

Reacties

Sanne
2 maanden geleden

Ik ben erg dankbaar dat ik Sylvia heb leren kennen, ze heeft me erg geholpen om mezelf te kunnen zijn en vooral mijn hart te kunnen volgen. Ik ben ontzettend gegroeid en heb veel kunnen leren. Focus en Zen doet zijn naam waarmaken. Focus op jezelf! en Zen vooral voor innerlijke rust. Zo ervaar ik het. Ik heb me erg op mijn gemak gevoelt bij Sylvia. Ze luisterd goed naar je en toond oprecht interessen.

Elles
2 maanden geleden

Ik heb een individuele cursus zwangerschapsyoga bij Sylvia gevolgd. Een zeer positieve ervaring!
Sylvia wist mij heel snel op mijn gemak te stellen, waardoor ik het optimale uit de lessen kon halen. Ik heb veel geleerd en was in no time erg enthousiast.
De cursus heeft mij veel vertrouwen gegeven in de bevalling, o.a door de combinatie van verschillende ademhalingstechnieken, de yoga oefeningen, maar ook visualisatie oefeningen of voor de binding met je kindje. Dit alles was ook nog eens helemaal afgestemd op onze situatie, aangezien ons kindje nog lang in stuitligging lag. Uiteindelijk is ze toch nog zelf gedraaid! Sylvia denkt echt op maat mee en straalt rust, enthousiasme en vertrouwen uit.
Heel erg bedankt!!

Viona
een jaar geleden

De sessies die onze zoon heeft gehad met Sylvia, hebben er voor gezorgd dat hij zelf beter begrijpt wat er van binnen gebeurd. Dat heeft hem inzicht gegeven. Daarnaast hebben de tools die Sylvia hem gegeven heeft, hem geholpen om zijn focus te krijgen en behouden. Sylvia houdt rekening met het soort kind. En dat is voor onze zoon de sleutel tot rust geweest.

Angelique Korff
een jaar geleden

Direct na de eerste les kinderyoga zagen wij meteen al verschil. Elke week gaat onze zoon van 6 jaar kalm en rustig het weekend in. Het is zo heerlijk en fijn om dit te ervaren.
Heel erg veel dank Sylvia, jij voelt feilloos wat onze zoon nodig heeft en je geeft mij de rust en vertrouwen.

Marline
2 jaar geleden

Na een zoektocht om het beste te zoeken voor ons zoontje kwamen we in contact met Sylvia, en wat zijn we ze dankbaar!
Op haar advies, en met coaching daarin hebben we het geboorteverhaal aan onze zoon verteld. Wat een verandering dit teweegbracht in het gedrag is onvoorstelbaar. Hij kan zichzelf zijn, neemt initiatief, en kan zijn gevoelens verwoorden.
Het kan weer gezellig zijn!
Wij zullen alle ouders die kampen met gedragsproblemen na een traumatische bevalling aanraden om naar Sylvia te gaan, wij hebben dankzij haar ons doel bereikt!

Jacoline de Koe
3 jaar geleden

Wat een mooie site Sylvia, en wat een prachtig initiatief!
Heel veel succes en (werk)plezier in je nieuwe praktijk.